top of page

REFLEXBLUE

Chris-Leenaars.png
ReflexBlue
Goirkestraat 131
5046 GG Tilburg
T: 06-51219872

ReflexBlue maakt unieke grafische en op maat gemaakte ontwerpen. Ontwerpen die je bedrijf een persoonlijkheid geven. Wat past bij jou? Gedurfd, zakelijk, speels of chique? Vertel het ons! Dan overleggen we met elkaar, steken de handen uit de mouwen en maken we je blij met een uniek ontwerp.

Wat kunnen we voor jou betekenen?
Wil je je website weleens updaten of responsive maken? Een meer professionele uitstraling voor je advertentie of product? Wij helpen je website gestructureerd en aantrekkelijk te maken, met een ontwerp waar je zelf misschien niet aan dacht. Zo weet je zeker dat je toffe product of dienst de aandacht krijgt die het verdient.

Grafisch ontwerp
Naast huisstijlen leggen we ons ook toe op brochures, flyers en andere publicaties. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap professioneel wordt verwerkt. Daarnaast begeleiden en controleren wij het hele creatieve proces tot en met de druk, hierdoor is een perfect product gegarandeerd.

Sommige opdrachten kunnen we zelfs in eigen huis verzorgen. Uw uitnodiging voor een feestje of een uniek geboortekaartje kunnen we in eigen beheer verzorgen. Zo is uw kaartje, brochure, poster of wat u maar nodig heeft in vertrouwde handen en altijd klaar op de afgesproken dag.

REFLEXBLUE-01.jpg
bottom of page