top of page

HELPDESK AAN HUIS

Marco-van-Groos.png
Helpdesk aan Huis
Voor meer informatie bezoekt u mijn website.

Helpdesk-aan-Huis heeft bewust gekozen om mee doen in het collectief omdat je gewoon niet alles in je eentje kan. Het is fijn om je expertise met anderen te delen en zo van elkaars kennis en kunde gebruik te kunnen maken. We zitten dus in elkaars verlengde. En dat is de kracht van CCMB. Voor u als (potentiele) klant is het vooral prettig om uw vraag bij één persoon neer te leggen die het vervolgens voor u oplost. Al dan niet met behulp van de collega's van CCMB.

 

Helpdesk-aan-Huis bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. In die 10 jaar is een klantbestand opgebouwd met meer dan 1200 verschillende klanten waarvan minimaal 200 bedrijven. Meestal zijn dit kleine bedrijven (1 tot 10 werkplekken) die de expertise niet in huis hebben om alles op het gebied van ICT te kunnen bijhouden. Vaak zijn deze bij mij gekomen toen het water hun aan de lippen stond. Logisch, want ICT is niet de core business maar is een hulpmiddel. Dat is niet erg maar het moet wel onderhouden worden. En dat kost geld.

 

Er is bij Helpdesk-aan-Huis bewust gekozen om niet met contracten te werken waar je aan vastzit voor een X periode en minimaal X uren per maand af moet nemen. Hier gaat alles op basis van ‘uurtje factuurtje’. En zolang het geen hardware problemen zijn kan alles op afstand. Als u een probleem hebt, belt u en dan kan het probleem vaak snel worden opgelost of kijk ik even met u mee. Visualisatie zegt vaak meer dan een bericht. Als het snel opgelost kan worden (en het niet meer dan 5 minuten duurt), gebeurt dat ook. Dus gewoon een helpdesk op afstand.

 

U kunt bij mij terecht voor:

  • Het complete netwerk- en systeembeheer

  • Aanschaf en reparatie van hardware

  • Implementatie van Microsoft Office (365 of Business) op de verschillende platformen, zoals Windows, IOS en Android.

  • Hosting van websites en registratie van domeinnamen

  • Inrichten van backupsystemen (op meerdere locaties in Nederland).

    Mijn motto is: Kan ik het niet dan kan iemand anders bij CCMB het wel.

bottom of page