top of page

BITSPEED COMPUTERS

eric_bartels.png
Bitspeed Computers
Meerkoldreef 19
5042 PN Tilburg
T: 013 4677 436

Bitspeed Computers is opgericht op 1 juli 1992. Ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbaar en solide bedrijf waar de klant nog echt koning is. 


De komende jaren willen wij nog verder groeien. Zowel op het gebied van advisering en ondersteuning van het MKB als ook met de verkoop en installatie van hard- en software aan particuliere gebruikers. Want ook voor de thuisgebruiker zijn wij een goede partner, van standaard PC tot een door u zelf samengesteld systeem. Uiteraard gebeurt dit met dezelfde zorg, servicebereidheid en betrokkenheid die onze zakelijke relaties gewend zijn. Kijk daarom snel in onze compleet vernieuwde webshop voor een ruime keus aan pc's, laptops, tablets en randapparatuur. Normaal gesproken hebben we van alle artikelen ruime voorraad en wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden mits voor 17.30u besteld. In een enkel geval betreft het een bestel artikel en duurt de levering een dag langer.

Bitspeed streeft er ook naar om zo duurzaam mogelijk te werken. Zo doen wij aan gescheiden afvalverwerking en is ons gehele kantoor en magazijn voorzien van energiezuinige LED verlichting. Ook voorzien wij in onze eigen energie d.m.v. zonnepanelen.
Voor het verzenden van artikelen uit onze webshop proberen we zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal te herbruiken.
 

Niet voor niets is onze slogan: We make the difference

bottom of page